пакетчиња

Таг
2Вести

УЧЕНИЦИТЕ ОД „КОРЧАГИН“ ОДРЖАА ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА, ДОНИРАНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ЌЕ СЕ ПОДАРАТ ВО ДВЕ ДЕТСКИ БОЛНИЦИ И ВО СОС СЕЛОТО

„АРС ЛАМИНА“ ПОДАРИ КНИГИ И БОЕНКИ ЗА ДЕЦАТА НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА