палеонтологија

Таг
3Вести

РЕШЕНА МИСТЕРИЈАТА НА 500 МИЛИОНИ ГОДИНИ СТАРОТО СУШТЕСТВО БЕЗ АНУС

ВО АРГЕНТИНА ПРОНАЈДЕНИ ОСТАТОЦИ ОД МАЛ ОКЛОПЕН ДИНОСАУРУС КОЈ ЖИВЕЕЛ ПРЕД 100 МИЛИОНИ ГОДИНИ

ЧЕРЕП НА МОРСКО ЧУДОВИШТЕ СТАР 36 МИЛИОНИ ГОДИНИ ОТКРИЕН ВО ПЕРУ