пандемија

Таг
51Вести

СÈ ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ ГИ ОТКАЖУВААТ НОВОГОДИШНИТЕ ПРОСЛАВИ, НО ЌЕ ИМА ОГНОМЕТ НАД ДУБАИ И СИДНЕЈ

АВСТРАЛИЈЦИТЕ И НОВОЗЕЛАНЃАНИТЕ РАЗВИЛЕ НАЈГОЛЕМА ДОВЕРБА ВО НАУКАТА ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА

ПЕШТЕРСКИ СИНДРОМ – ПОВТОРНАТА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА МНОГУМИНА Е ТЕШКА ПО ДОЛГАТА ИЗОЛИРАНОСТ

ЛЕКАРИТЕ ВО БРИСЕЛ ЌЕ ПРЕПИШУВААТ ПОСЕТИ НА МУЗЕИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА СТРЕСОТ ВО ПАНДЕМИЈАТА

ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПЛАСТИКА ЛАНИ ПАДНАЛО САМО ТРЕТПАТ ОД ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ВО МАКЕДОНИЈА САМО ЕДЕН НОВ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС ЗА ПРВПАТ ОД МАРТ 2020

ПАЗАРОТ ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ ДОЖИВУВА БУМ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

ПРОДАЖБИТЕ НА „БЕНТЛИ“ И „ЛАМБОРГИНИ“ ЦУТАТ ВО ПАНДЕМИЈАТА ЗАШТО НА БОГАТИТЕ ИМ Е ДОСАДНО

ПОСЕТАТА НА МУЗЕИТЕ ПАДНАЛА ЗА 77% ВО 2020, ЕФЕКТИТЕ ОД ПАНДЕМИЈАТА ЌЕ СЕ ЧУВСТВУВААТ СО ГОДИНИ

ЕВРОПА ВО ПАНДЕМИЈАТА ДОБИЛА 1.000 КИЛОМЕТРИ НОВИ ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ И ТРЕНДОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ