пантомима

Таг
4Вести

ДРАМСКОТО СТУДИО „СЛОВОТО“ ОД ВЕЛЕС НАСТАПИ НА ФЕСТИВАЛ НА САРДИНИЈА

ПРЕТСТАВИ ОД ШВАЈЦАРИЈА, СРБИЈА И РОМАНИЈА НА 16. ФЕСТИВАЛ НА ПАНТОМИМА И ФИЗИЧКИ ТЕАТАР ПАНФИЗ

ПРЕТСТАВИ ОД МАКЕДОНИЈА И СРБИЈА НА 15. ФЕСТИВАЛ НА ПАНТОМИМА ПАНФИЗ

14. ФЕСТИВАЛ НА ПАНТОМИМА ПОЧНУВА ВЕЧЕРВА ПРЕД МНТ