папагал

Таг
2Вести

НАУЧНИЦИТЕ ВЕРУВААТ ДЕКА ГО ИМААТ СПАСЕНО НАЈДЕБЕЛИОТ ПАПАГАЛ НА СВЕТОТ ОД ИСЧЕЗНУВАЊЕ

СИНИОТ ПАПАГАЛ ОД АНИМИРАНИОТ ФИЛМ „РИО“ ПРОГЛАСЕН ЗА ИСЧЕЗНАТ ВИД ПТИЦА