Париски автосаем

Таг
3Вести

ПАРИСКО МОТОРШОУ – ПОЧНУВА НАЈПРЕСТИЖНАТА АВТОИЗЛОЖБА ВО ЕВРОПА

„МОНЦА“ ОД 1,6 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА КУПАТ САМО ОНИЕ КОИ ВЕЌЕ ИМААТ НЕКОЛКУ „ФЕРАРИЈА“

НОВАТА „СЕРИЈА 3“ НА БМВ ЌЕ СЕ ОТКЛУЧУВА И СТАРТУВА ПРЕКУ СМАРТФОН