парк

Таг
19Вести

НАПУШТЕНИОТ АЕРОДРОМ ВО АТИНА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ОГРОМЕН ПАРК СО 31.000 ДРВЈА

НАЈСТАРАТА МАШКА ПАНДА НА СВЕТОТ УГИНА НА 35 ГОДИНИ

ГОДИНАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО ГРАДСКИ ПАРК ПОСВЕТЕН НА ЧАРЛИ ЧАПЛИН

АРХИТЕКТИТЕ ОД „ЗАХА ХАДИД“ НАПРАВИЈА ЗЕЛЕН ПОЈАС ОД НЕИСКОРИСТЕН ПРОСТОР ВО НИКОЗИЈА

НАЈПОЗНАТИТЕ БУЛЕВАР И ПАРК ВО МАДРИД СТАВЕНИ НА ЛИСТАТА НА СВЕТСКО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО

ПРОЅИРНИ ЈАВНИ ТОАЛЕТИ ПОСТАВЕНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО ТОКИО

НАЈПОЗНАТИОТ ЈАПОНСКИ ПАРК НА ЦВЕЌИЊА Е ВО ПОЛН ЦУТ, НО ОВАА ПРОЛЕТ Е БЕЗ ПОСЕТИТЕЛИ

ПАРК ВО ЊУЈОРК НАЦРТА КРУГОВИ НА ТРЕВАТА ЗА ДА СЕ ОДРЖУВА ФИЗИЧКА ДИСТАНЦА

КОПЕНХАГЕН ЌЕ ГРАДИ „ПАРКИПЕЛАГ“, МРЕЖА ОД ПЛОВЕЧКИ ЈАВНИ ПАРКОВИ