Паркинсонова болест

Таг
2Вести

МОЖАМ ДА СЕ ДВИЖАМ, ЗБОРАМ И РАЗМИСЛУВАМ, ШТО ПОВЕЌЕ ДА ПОСАКАМ, ВЕЛИ МАЈКЛ ЏЕЈ ФОКС КОЈ 30 ГОДИНИ СЕ БОРИ СО ПАРКИНСОНОВА БОЛЕСТ