парламент

Таг
3Вести

БРИТАНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ЗАБРАНИ БЕБИЊА ДА СЕ НОСАТ НА СЕДНИЦИТЕ

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЌЕ ИМА РЕКОРДНА БРОЈКА ПРАТЕНИЧКИ, НО И НАТАМУ ЗАОСТАНУВА ЗАД МАКЕДОНИЈА

АВСТРАЛИЈА ПРВПАТ ИЗБРА АБОРИЏИН ЗА МИНИСТЕР И НА ПРОМОЦИЈАТА ДОЈДЕ СО КОЖА ОД КЕНГУР