парламентарни избори

Таг
3Вести

ПОТВРДЕНА ПОБЕДАТА НА СДСМ НА ВЧЕРАШНИТЕ ИЗБОРИ СО ДВА ПРАТЕНИЧКИ МАНДАТА ПОВЕЌЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ ГО ПОБЕДИ ВМРО-ДПМНЕ ЗА ДВА ПРАТЕНИЧКИ МАНДАТА НА ВЧЕРАШНИТЕ ИЗБОРИ, ВЕЛАТ ПРВИЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ

СПАСЕ ПЕРОВСКИ ВО ВЕЛЕС ГО ПРЕТСТАВУВА УМЕТНИЧКОТО ДЕЛО ПОВРЗАНО СО ИЗБОРЕН ЦИКЛУС