патка

Таг
2Вести

ОТКРИЕН ФОСИЛ НА НАЈСТАРАТА ПТИЦА НА СВЕТОТ

НАЈРЕТКАТА ПТИЦА НА СВЕТОТ СПАСЕНА ОД ИСЧЕЗНУВАЊЕ И ДОБИ НОВ ДОМ