пазар

Таг
3Вести

БАРБИ ПОЛНИ 60 ГОДИНИ, ДОСЕГА СЕ ПРОДАДЕНИ МИЛИЈАРДА КУКЛИ

ПАЗАРОТ НА ВИДЕОИГРИ СЕГА Е ПОГОЛЕМ ОД ВИДЕО И МУЗИЧКИОТ МАРКЕТ ЗАЕДНО

„АМАЗОН“ ИНВЕСТИРА 4,5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО СЕРИИ И ЈА СЕЛИ БИТКАТА СО „НЕТФЛИКС“ ВО ЕВРОПА