пејачка

Таг
31Вести

НОВАТА ПЕСНА „ДРУГО“ ЈА СНИМИВ ОТКАКО МИ СЕ СМЕНИ ЖИВОТОТ, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ИВОНА ЈО

ЧЕСНОСТА Е НАЈДОБРАТА ОСОБИНА НА ДАРКО, ВЕЛИ МАЈА ПАНЧЕВА, КОЈА СО СОПРУГОТ СЛАВИ СРЕБРЕН ЈУБИЛЕЈ

САМАНТА ФОКС УАПСЕНА ЗАШТО ПИЈАНА СЕ КАРАЛА ВО АВИОН И ГО СПРЕЧИЛА ПОЛЕТУВАЊЕТО

МОЈАТА ПРВА ПЕСНА Е УРБАНА ПРИКАЗНА ЗА ТИНЕЈЏЕРСКАТА ЉУБОВ, ВЕЛИ АЊА МИЦЕВСКА ОД БИТОЛА

И ПРЕД И ПОСЛЕ ГОЦЕ АРНАУДОВ НЕМА НИКОЈ СО ТАКВА ЕНЕРГИЈА, КАЖА ЌЕРКА МУ КРИСТИНА, 12 ГОДИНИ ПО СМРТТА НА ЛЕГЕНДАРНИОТ ПЕЈАЧ

ПО 11 ГОДИНИ ПАК ЈА ЗАПЕАВ „ОБИДИ СЕ“, ЗА ТОЈ СПОТ САМА ТРЧАВ ПО СПОНЗОРИ, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА РЕБЕКА

ОД БАБИТЕ ВО СЕЛАТА СОБИРАМ ИНСПИРАЦИЈА ЗА МОИТЕ ПЕСНИ, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЗАРИНА ПРВАСЕВДА