пешаци

Таг
4Вести

ДЕЛ ОД ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА ВО БЕРЛИН ЌЕ СТАНЕ ПЕШАЧКА ЗОНА

ЊУЈОРК ЌЕ ПРЕТВОРИ 160 КИЛОМЕТРИ УЛИЦИ ВО ПЕШАЧКИ ЗОНИ ДОДЕКА ТРАЕ ПАНДЕМИЈАТА

ЊУЈОРК ЌЕ ЈА РАЗБИВА АВТОМОБИЛСКАТА КУЛТУРА СО ИЗГРАДБА НА НОВИ 250 ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ

ЕЛВИС ПРИСЛИ СТОИ КОГА Е ЦРВЕНО, А ТАНЦУВА НА ЗЕЛЕНО НА СЕМАФОРИ ВО ГЕРМАНИЈА