пештера

Таг
10Вести

ШПАНСКА СПОРТИСТКА ИЗЛЕЗЕ НА ДНЕВНА СВЕТЛИНА ПО ПОМИНАТИ 500 ДЕНА ВО ПОДЗЕМНА ПЕШТЕРА

НАЈГОЛЕМАТА ПЕШТЕРА НА СВЕТОТ ПОРАСНА НА 676 КИЛОМЕТРИ ПО ОТКРИВАЊЕТО НА НОВИ ХОДНИЦИ

ВИЕТНАМ НЕ ДОЗВОЛУВА МАСОВЕН ТУРИЗАМ ВО НАЈГОЛЕМАТА ПЕШТЕРА НА СВЕТОТ КОЈА ИМА СВОЈ ЕКОСИСТЕМ И КЛИМА

ВО ИНДОНЕЗИЈА ОТКРИЕН НАЈСТАРИОТ ПЕШТЕРСКИ ЦРТЕЖ НА ЖИВОТНО, НАПРАВЕН ПРЕД 45.500 ГОДИНИ

„ЛЕДЕНАТА КАТЕДРАЛА“ ВИСОКО ВО ШВАЈЦАРСКИТЕ АЛПИ ПОВТОРНО БЛЕСНА ВО СВОЈА УНИКАТНОСТ

ЦРТЕЖ ОТКРИЕН ВО ПЕШТЕРА ВО ИНДОНЕЗИЈА Е НАЈСТАРА ПРИКАЗНА НА СВЕТОТ

ПЕШТЕРАТА ВО ТАЈЛАНД ВО КОЈА ИСЧЕЗНАА 12 МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ПОВТОРНО ОТВОРЕНА ЗА ЈАВНОСТ

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ СНИМА СЕРИЈА ЗА ТАЈЛАНДСКИТЕ МОМЧИЊА СПАСЕНИ ОД ПЕШТЕРИ

КАКО ДРУГА ПЛАНЕТА – ВО ИЗРАЕЛ ОТКРИЕНА НАЈДОЛГАТА СОЛЕНА ПЕШТЕРА НА СВЕТОТ