БЕВ ДЕТЕ И СЕ РАДУВАВ КОГА ОЛИВЕР ИСПЕА МОЈА ПЕСНА, КАЖА ПЕТАР ГРАШО, КОЈ ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ