Петар Маниќ

Таг
2Вести

ПЕТАР МЕ НАДМИНА СО ФИЛМОТ, ЈАС СТИГНАВ ДО ТЕАТАР, ВЕЛИ ТОМИСЛАВ МАНИЌ ЗА ВНУКОТ КОЈ ИМА ГЛАВНА УЛОГА ВО „СТЕЛА“

ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ДЕТСКИ ФИЛМ „СТЕЛА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 23 МАРТ