ВО ВЕЛЕС ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „КРУЖНИ ПОВРЗУВАЊА“ НА ПЕТРА ЈОВАНОВСКА И ДВАЈЦА НЕЈЗИНИ ГОСТИ ОД ЧЕШКА