ВО СКОПЈЕ УЖИВАВ ДОДЕКА СЕ ГЛЕДАВ ВО ФИЛМОТ „ТЕЛО“, ВЕЛИ СЛОВЕНЕЧКАТА ПИЈАНИСТКА УРШКА РИСТИЌ