Петре М.Андреевски

Таг
3Вести

„СКОПСКО“ ИМА НОВА КАМПАЊА СО ЦИТАТ ОД ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ

ВОСКРЕСИЈА АНДРЕЕВСКА ИЛУСТРИРАШЕ НОВИ КОРИЦИ НА КНИГИТЕ НА НЕЈЗИНИОТ ДЕДО ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ

ЉУПЧО ЃОРГИЕВСКИ ЈА РЕЖИРА „ПИРЕЈ“ ВО ПРИЛЕПСКИОТ ТЕАТАР