„Петре Прличко“

Таг
5Вести

ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ Е ДОБИТНИК НА ГОДИНАШНАТА АКТЕРСКА НАГРАДА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“

ПРЛИЧКО ЗАСЛУЖУВА ПОГОЛЕМО ЧЕСТВУВАЊЕ, РЕКОА ВЕЛЕШКИТЕ АКТЕРИ НА 26-ГОДИШНИНАТА ОД НЕГОВАТА СМРТ

СЛОБОДАН СТЕПАНОВСКИ ЈА ДОБИ АКТЕРСКАТА НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“

ЖАЛАМ САМО ШТО НЕ СУМ ЈА ДЕЛЕЛ СЦЕНАТА СО ПРЛИЧКО, ВЕЛИ БИТОЛСКИОТ АКТЕР СЛОБОДАН СТЕПАНОВСКИ, ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“

ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА, ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ДОДЕЛИ АКТЕРСКАТА НАГРАДА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“