Пи-Ем-Џи

Таг
3Вести

12. ФЕСТИВАЛ НА „ПИ-ЕМ-ЏИ“ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ ПОД МОТОТО „ГРАДОТ МЕ ТЕРА ДА ПЕАМ“

„ПМГЏЕЗ“ ОБЈАВИ ПЕТ ДОМАШНИ ЏЕЗ АЛБУМИ ВО ВРЕМЕТО НА КАРАНТИН

ДЕВЕТТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „НЕКУЛТУРА“ ГО СЛАВИ СОВРЕМЕНИОТ МУЗИЧКИ ЗВУК