пиење

Таг
5Вести

ЈАПОНИЈА ГИ ПОВИКА МЛАДИТЕ ДА ПИЈАТ ПОВЕЌЕ АЛКОХОЛ

ВО СВЕТОТ СÈ ПОВЕЌЕ СЕ ПИЕ АЛКОХОЛ, ПРОСЕКОТ НАЈМНОГУ ГО КРЕВААТ КИНЕЗИ И ИНДИЈЦИ

И ЕДНА ПИЈАЧКА НА ДЕН МОЖЕ ДА БИДЕ ШТЕТНА, ПОКАЖА НАЈГОЛЕМОТО ИСТРАЖУВАЊЕ ДОСЕГА