Пинк

Таг
6Вести

ТАМАМ ЌЕ ПОМИСЛИШ ДЕКА СИ ПОДОБРО, ПАК ЌЕ СЕ ВЛОШИ, ВЕЛИ ПИНК ЗА СВОЈАТА БОРБА СО КОВИД-19

ПИНК СЕ ИЗЛЕКУВАЛА ОД КОВИД-19 И ДОНИРА МИЛИОН ДОЛАРИ

ПЕЈАЧКАТА ПИНК ЌЕ ДОНИРА 500.000 ДОЛАРИ ЗА АВСТРАЛИСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ

СТИНГ Е ПРВАТА СВЕТСКА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА КОЈА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГО НАПОЛНИ СТАДИОНОТ „ТОШЕ ПРОЕСКИ“

НЕ СУМ НАЈУБАВА НИ НАЈПОПУЛАРНА, НО СУМ ОДЛИЧНА – ПИНК ДОБИ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ