пирамида

Таг
3Вести

ОТКРИЕН СКРИЕН ХОДНИК НАД ГЛАВНИОТ ВЛЕЗ ВО КЕОПСОВАТА ПИРАМИДА ВО ГИЗА

ПО 14-ГОДИШНА РЕСТАВРАЦИЈА ВРЕДНА 6,6 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, КАИРО ЈА ОТВОРИ НАЈГОЛЕМАТА ПИРАМИДА

ЕГИПЕТ ЈА ОТВОРИ ЗА ЈАВНОСТ СВОЈАТА НАЈНЕОБИЧНА, „СВИТКАНА ПИРАМИДА“