НА 51 ГОДИНА ГО ИСКАЧИВ МОНТ ЕВЕРЕСТ ОТКАКО СЕ БОРЕВ СО НЕПЛОДНОСТ И СЕ РАЗДЕЛИВ СО ПАРТНЕРОТ, ВЕЛИ ПИСАТЕЛКАТА ЏЕСИКА ХЕПБЕРН