пиштоли

Таг
2Вести

ДВА ПИШТОЛА СО КОИ НАПОЛЕОН САКАЛ ДА СЕ САМОУБИЕ ПРОДАДЕНИ ЗА 1,69 МИЛИОНИ ЕВРА

УКРАДЕНИ ПЕТ ПИШТОЛИ ОД ФИЛМОВИТЕ ЗА ЏЕЈМС БОНД