НА ФЛОРИДА ФАТЕН НАЈГОЛЕМ ПИТОН ДОСЕГА – ЕКСПЕРТИТЕ СО ДЕЦЕНИИ СЕ МАЧАТ ДА ГИ ИСКОРЕНАТ