пицерија

Таг
3Вести

„МАТО НАПОЛЕТАНО“ ОД СКОПЈЕ СЕ НАЈДЕ НА 16. МЕСТО ВО ИЗБОРОТ НА НАЈДОБРИ ПИЦЕРИИ ВО ЕВРОПА

„МАТО НАПОЛЕТАНО“ ОД СКОПЈЕ Е РАНГИРАНА МЕЃУ СТОТЕ НАЈДОБРИ ПИЦЕРИИ ВО СВЕТОТ

ПИЦЕРИЈА ВО САН ФРАНЦИСКО ВРАБОТУВА САМО ГЛУВИ ЛИЦА