Пиволенд

Таг
4Вести

ТРИДНЕВНИОТ ПИВОЛЕНД ОД ДЕНЕСКА ПРЕД АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“, ЌЕ НАСТАПАТ И БРОЈНИ ДОМАШНИ МУЗИЧАРИ

СКОПСКИОТ ПИВОЛЕНД ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД 21 ДО 23 СЕПТЕМВРИ ПРЕД „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ПОЧЕТОКОТ НА СКОПСКИ ПИВОЛЕНД ОДЛОЖЕН ЗА 3 СЕПТЕМВРИ

НАД 50 ИЗВЕДУВАЧИ И 100 ВИДОВИ ПИВО НА ПЕТДНЕВНИОТ СКОПСКИ ПИВОЛЕНД