Пјонгјанг

Таг
2Вести

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ НАГРАДУВАНИОТ ГРАФИЧКИ РОМАН НА ГИ ДЕЛИЛ ЗА ПЈОНГЈАНГ

КАКО ЛАДНИТЕ ТЕСТЕНИНИ ОД ПЈОНГЈАНГ СТАНАА НОВ СИМБОЛ НА МИРОТ