плагијат

Таг
3Вести

ВО КИНА ВЕЌЕ НЕ СМЕАТ ДА СЕ ГРАДАТ КОПИИ НА СТРАНСКАТА АРХИТЕКТУРА

ПО ПЕТ ГОДИНИ ПРЕСУДЕНО ДЕКА „ЛЕД ЦЕПЕЛИН“ НЕ ЈА УКРАЛ СВОЈАТА НАЈПОЗНАТА ПЕСНА

КЕЈТИ ПЕРИ ОБВИНЕТА ЗА ПЛАГИЈАТ И МОРА ДА ПЛАТИ 550.000 ДОЛАРИ