плакат

Таг
2Вести

ИЗЛОЖБАТА ВО МКЦ ЈА ОТКРИВА ИСТОРИЈАТА НА ПЛАКАТИТЕ НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

СЕ ПРОДАВА ПЛАКАТОТ ЗА ПРВАТА ФИЛМСКА ПРОЕКЦИЈА НА СВЕТОТ