пластични шишиња

Таг
2Вести

„ЛЕГО“ ГИ СОЗДАДЕ ПРВИТЕ КОЦКИ ОД РЕЦИКЛИРАНИ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

КАПСУЛИ НАПРАВЕНИ ОД МОРСКА ТРЕВА ГИ ЗАМЕНИЈА ПЛАСТИЧНИТЕ ШИШИЊА НА ЛОНДОНСКИОТ МАРАТОН