плати

Таг
2Вести

ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“ СЕКОГАШ БЕВ ИСТО ПЛАТЕНА СО МАШКИТЕ АКТЕРИ, ВЕЛИ ЕМИЛИЈА КЛАРК

ПОСКАПУВАЊЕ НА ДИЗЕЛОТ И ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ НОСИ БУЏЕТОТ ЗА 2018 ГОДИНА