плажа

Таг
20Вести

ПОПУЛАРНАТА ПЛАЖА НАВАЈО НА ЗАКИНТОС ЗАТВОРЕНА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ ОВАА СЕЗОНА

ПО ТРИ И ПОЛ ГОДИНИ СЕ ОТВОРИ ТАЈЛАНДСКАТА ПЛАЖА ПРОСЛАВЕНА ВО ФИЛМОТ СО ДИКАПРИО, НО ПОД НОВИ УСЛОВИ

ТАЈЛАНД ПО ТРИ И ПОЛ ГОДИНИ ГО ОТВОРА ЗАЛИВОТ ПРОСЛАВЕН ВО ФИЛМОТ СО ДИКАПРИО

ПЛАЖИТЕ НА БАЛИ ПРЕКРИЕНИ СО ТОНИ ПЛАСТИЧЕН ОТПАД ВО СЕЗОНАТА НА МОНСУНИ

АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИК СОЗДАВА ОГРОМНИ ДЕЛА СО ГРЕБЛО ШТО ИСЧЕЗНУВААТ СО ПРВАТА ПЛИМА

ЦРВЕНАТА ПЛАЖА ВО КИНА ГО ДОСТИГНУВА ВРВОТ НА СВОЕТО ГОДИШНО ЦУТЕЊЕ

АНГЛИЧАНИТЕ ГИ НАПОЛНИЈА ПЛАЖИТЕ КАКО ДА НЕМА ПАНДЕМИЈА

ПЛАЖИТЕ НИЗ ЕВРОПА СЕ ОТВОРААТ, НО НЕКАДЕ НЕ СЕ ДОЗВОЛЕНИ ПЛИВАЊЕ И СОНЧАЊЕ