Пловдив

Таг
3Вести

МАКЕДОНСКА ЕКИПА ЈА ПОСТАВИ „КАРМЕН“ ВО ДРЖАВНАТА ОПЕРА ВО ПЛОВДИВ

6.000 ГОДИНИ ИСТОРИЈА – ПЛОВДИВ ЈА ПРЕЗЕДЕ ТИТУЛАТА ЕВРОПСКИ ГРАД НА КУЛТУРАТА