ЕКОЛОШКИ ХОТЕЛ ИНСПИРИРАН ОД ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД НУДИ МОЖНОСТ ДА СЕ СПИЕ СРЕДЕ ОКЕАН