почесен оскар

Таг
4Вести

ЈА ПРЕТВОРИ СТРАШНАТА ДИЈАГНОЗА ВО ХРАБРА МИСИЈА – МАЈКЛ ЏЕЈ ФОКС ПРИМИ ПОЧЕСЕН ОСКАР

МАЈКЛ ЏЕЈ ФОКС МЕЃУ СЛЕДНИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ПОЧЕСЕН ОСКАР

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА КОЛКУ ПОПУЛАРНА СТАНА ТЕМАТА ОД „НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА“, ВЕЛИ ДОБИТНИКОТ НА ПОЧЕСНИОТ ОСКАР ЛАЛО ШИФРИН