подморница

Таг
2Вести

НАУЧНИЦИ ЌЕ СЕ НУРНАТ ВО ИНДИСКИОТ ОКЕАН ЗА ДА ГО ИСТРАЖАТ ЖИВОТОТ КАДЕ ШТО НЕМА СВЕТЛИНА

АМЕРИКАНСКИ АВАНТУРИСТ СТАНА ПРВ ЧОВЕК КОЈ СЕ СПУШТИЛ ДО НАЈДЛАБОКАТА ТОЧКА ВО СИТЕ ОКЕАНИ