поети

Таг
2Вести

СЕ ОТВОРА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ

СВЕТСКИТЕ ХИТОВИ И ДЕТСКАТА ЛИТЕРАТУРА НАЈБАРАНИ НА САЕМОТ НА КНИГА (ФОТОГАЛЕРИЈА)