Пол Ален

Таг
2Вести

УМЕТНИЧКАТА КОЛЕКЦИЈА НА КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“, ПОЛ АЛЕН, СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 1,5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

МИЛИЈАРДЕРОТ ПОЛ АЛЕН ПРОНАЈДЕ ЛЕГЕНДАРЕН ВОЕН БРОД ПОТОПЕН ВО 1942 ГОДИНА