пол

Таг
2Вести

ЕМИЛИ РАТАЈКОВСКИ Е БРЕМЕНА, ЌЕ МУ ОСТАВИ НА ДЕТЕТО САМО ДА ГО ИЗБЕРЕ ПОЛОТ

МАКЕДОНСКО-ШВЕДСКО ДРУШТВО ОРГАНИЗИРА ПРЕДАВАЊЕ ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ