поларна мечка

Таг
2Вести

ВО БЕРЛИНСКАТА ЗООЛОШКА УГИНА НАЈСТАРАТА ПОЛАРНА МЕЧКА ВО ЕВРОПА

НАД 50 ПОЛАРНИ МЕЧКИ ОКУПИРАА СЕЛО ВО РУСИЈА ВО ПОТРАГА ПО ХРАНА