политичари

Таг
2Вести

И МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ИСТО ТАКА СЕ ЗАРАЗУВААТ СО КОРОНАВИРУСОТ

ЗМЕЈОВИ И ПОЛИТИЧАРИ ГОРАТ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ОГНОТ ВО ВАЛЕНСИЈА