полуфинале

Таг
2Вести

ТАМАРА ВЕЧЕРВА ВО ТРКА ЗА ФИНАЛЕТО НА ЕВРОСОНГ

ТАМАРА ПЕЕ СО ЖАР, СИТЕ ЈА САКААТ ВО ТЕЛ АВИВ