помфрит

Таг
3Вести

НА ОЛИМПИЈЦИТЕ ВО ПАРИЗ ЌЕ ИМ СЕ СЛУЖАТ 500 РАЗЛИЧНИ ЈАДЕЊА, НО ПОМФРИТ И АВОКАДО НЕМА ДА ИМА

РЕСТОРАН ВО ЊУЈОРК ГО СОЗДАДЕ НАЈСКАПИОТ ПОМФРИТ НА СВЕТОТ, КОЈ ЧИНИ 200 ДОЛАРИ

ФАРМЕРИТЕ БАРААТ ОД БЕЛГИЈЦИТЕ ДА ЈАДАТ ДВОЈНО ПОВЕЌЕ ПОМФРИТ ДОДЕКА ТРАЕ КАРАНТИНОТ