поп

Таг
5Вести

ФИЛХАРМОНИЈАТА Е НАЈГОЛЕМИОТ БЕНД ВО ГРАДОТ – ОДЛИЧНА ПАНК-РОК ЗАБАВА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ СВИРИ ПОП, РОК И ПАНК ХИТОВИ НА 29 ЈУНИ ВО ГРАДСКИ ПАРК

НАД 70 ПЕЈАЧИ ОД МАКЕДОНИЈА И БАЛКАНОТ НА „ОХРИДСКИ ТРУБАДУРИ“

ТРИ ВАСИЛИЧАРСКИ КОНЦЕРТИ СО НАЈГОЛЕМИТЕ ПОП И РОК ХИТОВИ ВО МОБ