поплава

Таг
4Вести

СЕУЛ ЌЕ ГИ ЗАБРАНИ ПОЛУПОДРУМСКИТЕ СТАНОВИ ПРОСЛАВЕНИ ВО ФИЛМОТ „ПАРАЗИТ“ ПО ПОСЛЕДНИТЕ ФАТАЛНИ ПОПЛАВИ

КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ СЕ ВИНОВНИ ЗА НАЈГОЛЕМАТА ПОПЛАВА ВО ВЕНЕЦИЈА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО ВО БЕРЛИНСКАТА ОПЕРА ЌЕ СЕ ИГРА БЕЗ СЦЕНОГРАФИЈА ПОРАДИ ШТЕТИ ОД ПОПЛАВА