ДВОЈКА ОД КАЛИФОРНИЈА ЗАРАБОТУВА ИЛЈАДНИЦИ ДОЛАРИ ОД ПРОФИЛИТЕ НА СВОИТЕ МИЛЕНИЦИ НА ИНСТАГРАМ